Scholes uitgesproken: 'Ze stellen wederom teleur, zoals ze altijd lijken te doen'

Scholes uitgesproken: 'Ze stellen wederom teleur, zoals ze altijd lijken te doen'

03-03-2016 13:25
19

Paul Scholes heeft weinig fiducie in de titelkansen van Arsenal. De equipe van manager Arsène Wenger staat zes punten achter koploper Leicester City, maar volgens het Manchester United-icoon heeft Arsenal 'geen ballen'.

Arsenal liet woensdag een uitgelezen mogelijkheid liggen om dichterbij te komen. The Gunners gingen voor eigen publiek met 1-2 onderuit tegen Swansea City, nadat enkele dagen eerder Manchester United al te sterk was geweest (3-2). Het treffen met nummer twee Tottenham Hotspur van zaterdag wordt cruciaal, denkt Scholes.

De oud-middenvelder verwacht evenwel dat de Spurs thuis drie punten pakken. "Ze kunnen Arsenal vrijwel de das om doen", stelt hij bij BT Sport. "Het is de vraag of Arsenal daar kan winnen na twee van zulke nederlagen. Ik twijfel of ze de ballen hebben om dat te doen", aldus Scholes, die meer had verwacht van Arsenal dit seizoen. "Ik voel me een beetje bedrogen door ze."

"Met Cech haalden ze een ervaren aanwinst en Özil heeft zijn draai gevonden, ik dacht daarom dat ze kampioen konden worden", laat Scholes weten. "Maar wederom stellen ze teleur, zoals ze altijd lijken te doen als het erop aankomt. Ze kunnen geen grote wedstrijden winnen. Wenger moet onder ongelooflijke druk staan."