'Real stelt keiharde eis aan Zidane en heeft gewilde opvolger alweer in beeld'

'Real stelt keiharde eis aan Zidane en heeft gewilde opvolger alweer in beeld'

03-03-2016 08:26
10

Het is onrustig bij Real Madrid na de 0-1 nederlaag tegen rivaal en stadsgenoot Atlético Madrid. Zinedine Zidane moet misschien komende zomer al wijken als manager, stellen diverse Spaanse media. Nu wordt de Italiaanse oefenmeester Massimiliano Allegri in verband gebracht met Real.

La Gazzetta dello Sport meldt dat de manager van Juventus hoog op de verlanglijst van Real prijkt als vervanger voor Fransman Zidane. Naar verluidt wil president Florentino Perez zijn huidige trainer vervangen door Allegri als Real de Champions League dit jaar niet wint. De Madrilenen lijken al kansloos in strijd om de titel in de Primera Division.

Wedden

Meer odds

De 48-jarige Allegri heeft veel indruk gemaakt op de Real-leiding. Dat komt mede door het Champions League-optreden van Juventus in vorig seizoen. Daarin rekende De Oude Dame in de halve finale af met Real. Overigens heeft ook Adriano Galliani, de eigenaar van AC Milan en een goede vriend van Perez, een goed woordje voor Allegri gedaan. Overigens zien ook Premier League-clubs de manager wel zitten.