Update: PSV ontvangt positieve signalen rondom herstellende Willems

Update: PSV ontvangt positieve signalen rondom herstellende Willems

03-03-2016 11:25
22

Jetro Willems kan mogelijk snel weer aansluiten bij PSV. De linksback kreeg afgelopen zaterdag een flinke tik op zijn enkel van ADO Den Haag-verdediger Dion Malone. Hij reageerde woedend, maar de blessure valt op het eerste gezicht mee, stelt De Telegraaf.

De schrik zat er goed in na afloop van het duel met ADO, dat met 2-0 werd gewonnen door PSV. Willems had last van de trap op zijn enkel en werd maandag uit voorzorg onderzocht. Uit een mri-scan die werd gemaakt, bleek dat de woedende linksback van PSV geen ernstige kwetsuur heeft opgelopen. Het lijkt dan ook mee te vallen voor Willems.

De verdediger van PSV zat dit seizoen al geruime tijd in de lappenmand. En met het oog op de wedstrijden tegen Atletico Madrid in de Champions League en Ajax in de Eredivisie zou een blessure van Willems héél slecht uitkomen voor zijn werkgever. Willems strompelde na de wedstrijd tegen ADO door de catacomben, maar mag hopen op een spoedig herstel.

Update 1 maart, 12.20 uur: Het is allerminst zeker of Jetro Willems komend weekend weer inzetbaar is voor PSV. De koploper van de Eredivisie meldt dinsdag via de officiële kanalen dat de linksback een vraagteken vormt voor het duel met FC Groningen op zaterdag. Willems werkt de komende dagen individueel aan zijn herstel.

Update 11.24 uur: Jetro Willems heeft zich donderdag weer op het trainingsveld van PSV gemeld. De linksback deed voluit mee met zijn teamgenoten, meldt het Eindhovens Dagblad. Willems lijkt daardoor een optie voor het competitieduel met FC Groningen zaterdag. Naast Willems trainden ook Jeffrey Bruma en Simon Poulsen donderdag weer mee.