Update: 'Tannane krijgt beter salarisaanbod en weet waar hij heen wil'

11 januari 2016 om 22:48

Oussama Tannane wil zo snel mogelijk duidelijkheid krijgen over een aanstaande transfer. Dat de aanvaller van Heracles Almelo verkast, is inmiddels wel duidelijk. Het is alleen de vraag naar welke club. Saint-Etienne en Malaga zijn in de race.

'De speler was heel stellig in zijn keuze voor Malaga, wilde eerst het antwoord afwachten, maar is toch overgehaald om met Saint-Etienne te gaan praten', schrijft TC/Tubantia maandagochtend. Malaga moet maandag nog laten weten of het kan voldoen aan de eisen van Heracles, terwijl dat voor Saint-Etienne geen enkel probleem is.

De overgang naar Malaga is nog niet van de baan, maar de Spaanse club moet snel uitsluitsel bieden. Tannane reist maandagochtend naar Saint-Etienne om te onderhandelen over een deal. Waarschijnlijk kan hij daar meer geld verdienen dan in Malaga. Heracles hoopt dat een transfer van Tannane snel wordt afgerond, zodat er voor alle partijen duidelijkheid is.

Update 22:48: TC/Tubantia meldt dat Tannane toch voor een avontuur bij Saint-Étienne gaat kiezen. De aanvaller heeft een goed gevoel overgehouden aan het gesprek met de Franse club, die hem bovendien een beter salaris biedt dan Málaga. De laatste plooien van de transfer moeten nog wel worden gladgestreken, want Saint-Étienne moet nog wel aan de eisen van Heracles voldoen.