'Transfer Tannane tóch niet beklonken; aanvaller heeft voorkeur voor Spanje'

10 januari 2016 om 17:17

De zaakwaarnemer van Oussama Tannane bevestigde zondag tegenover Voetbal International dat zijn cliënt maandag voor Saint-Etienne gaat tekenen. TC/Tubantia is er echter van overtuigd dat ook Málaga nog altijd in de race is. 

Het regionale medium meldt dat de aanvaller van Heracles Almelo een voorkeur heeft voor de Spaanse club. Málaga en Heracles bereikten onlangs een akkoord over de transfersom van Tannane. De Spanjaarden moeten de deal eerst laten controleren bij de Spaanse bond, zo schrijft TC/Tubantia. Krijgt Málaga voor maandagavond 23:59 uur geen toestemming, dan mogen andere clubs zich ook gaan mengen in de strijd om de 21-jarige voorhoedespeler. 

Saint-Etienne kent de voorwaarden van Heracles en heeft inmiddels ook een bod uitgebracht op Tannane, maar de verrassende nummer vier van de Eredivisie zou nog niet hebben gereageerd op het bod van de Franse subtopper. Het is dan ook verrassend te noemen dat Roland Romeyer, voorzitter van Saint-Etienne, zondag meldde dat Tannane maandag medisch gekeurd wordt in Frankrijk.