Twente steekt Ziyech-opbrengsten in trio'; krant komt met reeks opties

9 december 2015 om 11:13

Hakim Ziyech heeft zijn zinnen gezet op een winterse transfer. Een sportieve klap voor FC Twente, maar een vertrek van de aanvoerder biedt ook mogelijkheden.

De leiding van Twente heeft volgens Tubantia aangegeven zeker drie spelers aan te willen trekken in januari. Daarin is de verkoop van Ziyech cruciaal. Als hij vertrekt, kan de helft van zijn salaris (400.000) worden geïnvesteerd in het loon van nieuwe spelers, meldt het regionale dagblad.

Die nieuwe spelers moeten gehaald worden door Ted van Leeuwen. De technisch directeur staat erom bekend creatief te werk te gaan, maar zijn zomerversterkingen stellen stuk voor stuk teleur. Volgende maand zal Van Leeuwen het vooral moeten zoeken in transfervrije of op een zijspoor belande spelers.

In dat kader komt Tubantia met een reeks namen, die interessant zouden kunnen zijn voor Twente. Khalid Boulahrouz, Dwight Tiendalli, Urby Emanuelson, Jan Wuytens, Bram Nuytinck, Wout Brama, Demy de Zeeuw, Maarten Martens, Jens Toornstra, Lex Immers, Anass Achahbar, Florian Jozefzoon, Roy Beerens, Robert Mühren en Stef Nijland worden genoemd.