Opsteker voor opgeleefde Elia: Hij heeft een dragende rol bij ons
Werder wil Nederlandse vleugelaanvaller niet kwijt

Opsteker voor opgeleefde Elia: "Hij heeft een dragende rol bij ons"

24-04-2014 07:54
1

Werder Bremen heeft zich veilig gespeeld in de Bundesliga en richt de blik daarom op volgend seizoen. Voor Eljero Elia is er goed nieuws: de club wil hem graag behouden.

 

Dat stelt technisch directeur Thomas Eichin donderdag in Bild. Elia kwam in de zomer van 2012 over van Juventus, maar had in zijn eerste seizoen moeite om indruk te maken (24 wedstrijden, 0 treffers). Dit seizoen staat de teller op dertig wedstrijden en vier doelpunten.

Wedden

Meer odds

Behalve Elia wil Werder ook Sebastian Prödl niet laten vertrekken. "Prödl en Elia hebben dragende rollen bij ons", aldus Eichin. "Uit sportief oogpunt ben ik zeer blij dat zij een doorlopend contract bij ons hebben." Beide spelers golden lange tijd als spelers die verkocht konden worden, maar de laatste weken hebben ze de clubleiding met enkele goede optredens overtuigd.

Werder gaat nog wel op zoek naar een centrumspits. "Ik wil de selectie gericht versterken", aldus Eichin. "Ik zoek een aanvaller die ook doelpunten maakt. Als dat ons lukt, hoeven we verder eigenlijk niets te doen op de transfermarkt."