Verbeek plant vakantie: 'Klussen aan de blokhut en toeren door Duitsland'
Ontslagen trainer wil na de zomer weer aan de slag

Verbeek plant vakantie: 'Klussen aan de blokhut en toeren door Duitsland'

24-04-2014 07:11

Gertjan Verbeek is niet van plan om na zijn ontslag bij 1. FC Nürnberg stil te gaan zitten. De coach werd woensdag op straat gezet na een serie van nederlagen. Het liefst gaat de oud-trainer van AZ volgend seizoen alweer ergens aan de slag.

 

Het trainersvak is nog lang niet passé voor Verbeek. "Nee, als er voor komend seizoen iets komt waar ik een uitdaging in zie, dan ga ik graag weer aan de slag", zegt hij in De Telegraaf. "De meeste clubs beginnen eind juni met de voorbereiding, dus dan heb ik voldoende tijd gehad om even afstand te nemen. Ik zal het nu een paar dagen rustig aan doen om alles op een rijtje te zetten."

"En ik heb natuurlijk de blokhut (in de bossen van Dalfsen, red.) waar nog heel wat aan gedaan moet worden. Daar is het de laatste tijd niet van gekomen, dus dat is een positief puntje van deze situatie. En daarna ga ik zoals al was gepland met vrienden toeren met de motor. Door Duitsland, want niet alleen het Duitse voetbal is mooi, maar ook het landschap", aldus Verbeek.

Dat Verbeek in de Duitse media wordt verweten niet open te hebben gestaan voor trainingskampen en dat hij teveel vrije dagen zou hebben gegeven, neemt hij voor kennisgeving aan. "Dit zijn van die verhalen die je krijgt als de resultaten slecht zijn", besluit Verbeek.