'We moeten blijven geloven dat we van iedereen kunnen winnen'
Degradatiekandidaat stunt tegen topclubs

'We moeten blijven geloven dat we van iedereen kunnen winnen'

20-04-2014 08:56

Sunderland won zaterdag zeer verrassend de uitwedstrijd tegen het veel sterker geachte Chelsea (1-2). Verdediger John O’Shea geloofde naar zijn zeggen voor de wedstrijd al dat zijn ploeg in staat zou zijn één of meerdere punten te pakken tegen de Engelse topclub.

"We waren teleurgesteld dat we de voorgaande wedstrijd tegen Manchester City niet wisten te winnen. In de positie waarin we nu zitten schrijft iedereen ons eigenlijk al af. We moeten echter blijven geloven dat we van iedereen kunnen winnen", aldus O’Shea tegenover Sky Sports.

Wedden

Meer odds

De verdediger van Sunderland weigert de handdoek al in de ring te gooien als het gaat om de strijd tegen degradatie. "We hebben zaterdag laten zien dat we goed kunnen voetballen. We moeten dit vast zien te houden en bewijzen dat we niet alleen tegen grote ploegen op deze manier kunnen spelen. We moeten iedere week boven onszelf uit stijgen. Ik geef ons dat nog een goede kans."

Sunderland is hekkensluiter in de Engelse Premier League. Het behaalde tot dusver 29 punten, drie minder dan nummer zeventien Norwich City.