Ziyech mogelijk met Van Basten mee: Dat moet nog worden besproken
Ook invulling van technische staf is nog onzeker

Ziyech mogelijk met Van Basten mee: "Dat moet nog worden besproken"

19-04-2014 09:58
13

Marco van Basten verwacht dat er bij AZ meer mogelijk is dan bij sc Heerenveen. De Alkmaarders kunnen komende zomer investeren in nieuwe spelers, zoals bijvoorbeeld Hakim Ziyech.

AZ en Van Basten maakten vrijdag bekend dat zij een samenwerking aangaan. Mogelijk volgt Ziyech het spoor van zijn coach. De Noord-Hollandse club is al langer gecharmeerd van de spelmaker, maar over een transfer is nog niet gesproken.

Van Basten zegt in De Telegraaf dat hij het nog niet over de invulling van de spelersgroep heeft gehad. "Dat soort dingen moeten allemaal nog besproken worden. Wat blijft, wat komt, wat kan", aldus de coach, die al wel te horen heeft gekregen dat er komende zomer geïnvesteerd kan worden.

Naast de invulling van de selectie is ook de invulling van de technische staf nog niet rond. Door het vertrek van Martin Haar is er nog één plekje vrij. "Marco neemt geen assistent mee", zegt Earnest Stewart. "Maar er komt wel een nieuwe assistent bij. We gaan samen met Marco bekijken hoe we dat gaan invullen."