FC Twente praat met Besiktas over Tadic: Alleen als het bod goed is
Munsterman: "Er zijn veel clubs die interesse hebben"

FC Twente praat met Besiktas over Tadic: "Alleen als het bod goed is"

17-04-2014 09:40
5

Het is niet de vraag of Dusan Tadic FC Twente komende zomer gaat verlaten, maar wat zijn bestemming wordt. Besiktas is in elk geval één van de gegadigden, meldt het Turkse Habertürk.

Besiktas wil de komende jaren een grote rol spelen op zowel het Turkse als het Europese strijdtoneel. De huidige nummer twee van de Süper Lig wil zich komende zomer flink versterken en naast spelers als Joleon Lescott, Rafael van der Vaart, Lasse Schöne en Samuel Eto'o is Tadic één van de namen die wordt genoemd.

De club uit Istanbul zou zelfs al een oriënterend gesprek met Joop Munsterman hebben gevoerd. Habertürk citeert de voorzitter van FC Twente: "Wij hebben Tadic twee jaar geleden voor 5,5 miljoen euro gekocht. Er zijn veel clubs die interesse hebben. We verkopen hem alleen als het bod naar onze wens is, aldus Munsterman.

Ook Quincy Promes wordt met Besiktas in verband gebracht, maar de kersverse international ondertekende onlangs nog een nieuw contract. De transfersom van Tadic wordt op tien miljoen euro geschat. De Serviër zou in Istanbul de opvolger moeten worden van Manuel Fernandes, maar de vraag is of hij een overgang naar Turkije ziet zitten. Tadic sprak eerder uit dat hij naar één van de topcompetities wil.