Het buitenland? Ik ben vrijgezel, dus laat dat avontuur maar komen
Transfervrije middenvelder: "Ik kan niet eeuwig op Groningen blijven wachten"

"Het buitenland? Ik ben vrijgezel, dus laat dat avontuur maar komen"

17-04-2014 09:00
2

De supporters van FC Groningen dreigen afscheid te moeten nemen van Maikel Kieftenbeld. De middenvelder sluit nog niet uit dat hij zijn aflopende contract bij de club verlengt, maar de kans daarop wordt wel steeds kleiner.

Kieftenbeld en Groningen kwamen in eerste instantie niet tot een akkoord over verlenging. "Toen is afgesproken dat we later de gesprekken weer zouden oppakken", zegt hij tegen Voetbal International. "En om eerlijk te zijn: ik heb niks meer gehoord."

"Het is inmiddels half april en ik wacht nog altijd op een berichtje van de club. Dat had ik niet verwacht. Ook voor mij geldt dat ik niet eeuwig kan blijven wachten", aldus de 23-jarige Kieftenbeld, die in verband wordt gebracht met Club Brugge, sc Heerenveen en PEC Zwolle. "Die namen heb ik ook gehoord. Dan zal er wel een kern van waarheid inzitten toch?"

De dienende middenvelder staat voor alles open. "Het is duidelijk dat ik geen stap terug wil doen. Ik ben reëel, ik heb niet de illusie dat een absolute topclub zich zal melden. Maar er is meer. Ik ben 23, transfervrij en heb flink wat ervaring in de Eredivisie. Het buitenland? Waarom niet? Laat dat avontuur maar komen. Ik ben vrijgezel en kan gaan en staan waar ik wil."