PSV-aanvaller hoopt op krediet Van Gaal: Heb het altijd goed gedaan
Narsingh zet WK nog niet uit het hoofd

PSV-aanvaller hoopt op krediet Van Gaal: "Heb het altijd goed gedaan"

15-04-2014 22:13
2

Luciano Narsingh heeft na zijn zware knieblessure moeite om het oude niveau te hervinden. Bij PSV is de vleugelaanvaller momenteel geen onomstreden basisspeler en dat dreigt hem een plek in de Oranje-selectie te kosten voor het komende WK.

In vier van de vijf wedstrijden onder bondscoach Louis van Gaal begon Narsingh in de basis. Eind 2012 sloeg het noodlot echter toe, de snelle aanvaller scheurde zijn kruisband en stond zo'n negen maanden buitenspel. Tegen Colombia mocht hij vervolgens nog wel aantreden voor het Nederlands elftal, maar nadien bleef het stil vanuit Zeist.

Wedden

Meer odds

"Het WK zit altijd in je achterhoofd, maar om in beeld te komen bij Oranje moet je spelen bij je club. Het wordt natuurlijk lastig", vertelde Narsingh dinsdag aan FOX Sports. Toch heeft de rechtsbuiten nog altijd hoop. "Ik heb het altijd goed gedaan, dus als Van Gaal me nodig heeft sta ik klaar."

Oranje belegt tussen 20 en 27 mei in het Portugese Lagos een trainingsstage. Geen ideale situatie gelet op de play-offs waar PSV mogelijk aan deelneemt. "Als we play-offs spelen moet ik die laten schieten", stelde Narsingh. "En dat zou heel jammer zijn."