Borussia Dortmund lacht om fantasierijke geruchten rondom trainer
Tottenham Hotspur wil portemonnee trekken volgens The Sun

Borussia Dortmund lacht om fantasierijke geruchten rondom trainer

15-04-2014 19:32

Hans-Joachim Watzke maakt zich vooralsnog niet druk als het gaat om de sportieve toekomst van zijn trainer Jürgen Klopp. De directeur van Borussia Dortmund kan enkel lachen om de bizarre geruchten die de laatste weken de ronde doen rondom de succesvolle oefenmeester.

The Sun kwam recent met het nieuwsbericht dat Tottenham Hotspur een transfersom van 24 miljoen euro neer zou willen leggen om Klopp aan zich te binden. "Totale onzin", aldus Watzke tegenover Bild.

Barcelona zou ook interesse hebben in Klopp. Dit mede door de tegenvallende resultaten onder trainer/coach Tata Martino. De Catalaanse club werd recent uitgeschakeld in de kwartfinale van de Champions League door Atlético Madrid en is momenteel terug te vinden op de derde plaats in de hoogste afdeling van het Spaanse voetbal.

Klopp was als speler in het verleden actief voor Mainz 05. Tussen 1989 en 2001 maakte hij deel uit van de A-selectie en kwam tot 338 wedstrijden. In het laatstgenoemde jaar werd hij trainer bij Mainz. In 2008 maakte hij de overstap naar Borussia Dortmund.