'Ervaren middenvelder is onduidelijkheid zat en vertrekt bij NAC Breda'
Brabantse club wacht te lang met aanbieding

'Ervaren middenvelder is onduidelijkheid zat en vertrekt bij NAC Breda'

15-04-2014 18:38
2

NAC Breda kan komend seizoen geen beroep meer doen op Anouar Hadouir. De middenvelder cq aanvaller heeft zelf besloten de knoop door te hakken om zijn aflopende contract niet te verlengen, dit omdat de club bleef wachten met het verschaffen van duidelijkheid.

"Ik heb een leeftijd bereikt om nog een keer de stap naar het buitenland te maken. Mijn periode in Breda wil ik zo goed mogelijk afsluiten en ik wil NAC in de Eredivisie achterlaten", aldus de reactie van de aanvallend ingestelde speler tegenover BN/De Stem.

Hadouir arriveerde in 2012 bij zijn huidige werkgever en kwam tot dusver tot 42 officiële wedstrijden in dienst van NAC Breda. De speler denkt niet dat zijn besluit om te vertrekken gevolgen zal hebben voor zijn kansen op speelminuten in de resterende wedstrijden van het seizoen. "Ik ga er vanuit dat dit geen gevolgen heeft en dat de trainer de beste elf opstelt."

De 31-jarige middenvelder begon zijn professionele loopbaan in de jeugdopleiding van BVV Den Bosch. Vervolgens kwam hij uit voor Willem II, Roda JC en Alemannia Aachen.