Zaakwaarnemer van Icardi: 'Er is interesse uit de Primera Division'
Langer verblijf in Italië echter niet uitgesloten

Zaakwaarnemer van Icardi: 'Er is interesse uit de Primera Division'

15-04-2014 18:07

Atlético Madrid hoopt komend seizoen te kunnen beschikken over Mauro Icardi. De aanvaller staat volgens zijn zaakwaarnemer in de belangstelling van de Spaanse club, maar Ulisse Savini sluit een langer verblijf van zijn pupil bij Internazionale niet bij voorbaat uit.

"Mauro zou perfect passen in het Spaanse voetbal. Atletico? Hij zou kunnen verhuizen naar Madrid, maar ik denk dat hij bij Internazionale blijft spelen. Er is interesse van Atlético Madrid in de speler, maar er is geen akkoord. Ik denk niet dat hij zal vertrekken", aldus de zaakwaarnemer van Icardi tegenover Radio CRC.

Icardi (21) maakte in de zomer de overstap van Sampdoria naar Internazionale. Dit seizoen was hij goed voor achttien competitiewedstrijden in de Italiaanse Serie A waarin hij acht keer het net van de tegenstander wist te vinden.

Internazionale bezet momenteel de vijfde plaats in de Serie A. Deze positie geeft aan het einde van het seizoen recht op deelname aan de Europa League. De voorsprong op nummer zes Parma is slechts twee punten.