Als je nu niet in de titel gelooft, dan kun je nooit meer ergens in geloven
Manchester City-trainer Pellegrini denkt Liverpool te kunnen overtreffen

"Als je nu niet in de titel gelooft, dan kun je nooit meer ergens in geloven"

15-04-2014 17:33

Manchester City-trainer Manuel Pellegrini schrijft zijn ploeg nog niet af voor de titel in de Premier League. De oefenmeester vindt dat zijn spelers vertrouwen moeten houden in een goed seizoenseinde.

Manchester City heeft weliswaar zeven punten minder dan koploper Liverpool, maar heeft nog twee wedstrijden te goed. Daarmee kan het verschil worden teruggebracht naar één punt. Woensdag wacht het duel met Sunderland. "Het meest belangrijke is dat we onze wedstrijden winnen", zegt Pellegrini tegenover The London Evening Standard. "We hebben tot nu toe een goed seizoen en hopen dat we dat in de laatste zes wedstrijden kunnen voortzetten."

Hoewel het gat met Liverpool nog niet gedicht is, denkt Pellegrini dat een titel voor zijn ploeg mogelijk is. "De spelers weten wat ze moeten doen. We hebben dit weekeinde verloren van Liverpool, maar hebben nog zes wedstrijden en blijven vechten tot het einde. Als je nu niet meer in de titel gelooft, dan kun je nergens meer in geloven. De fans geloven ook dat we kampioen kunnen worden."