'Franse controleur en captain Lyon eerste zomeraanwinst Napoli'
Zesvoudig international Gonalons na seizoen alsnog weg uit Zuid-Frankrijk

'Franse controleur en captain Lyon eerste zomeraanwinst Napoli'

15-04-2014 12:21

Maxime Gonalons is waarschijnlijk de eerste zomeraankoop voor Napoli. De middenvelder van Olympique Lyon en de club zelf hinten dinsdag in Franse media naar een transfer aan het einde van het seizoen.

In januari ging er nog een streep door een overgang, nadat Lyon op het laatste moment de stekker eruit trok. Dinsdag liet de Franse topclub de wenkbrauwen fronsen door een advertentie te plaatsen voor de shirts van komend seizoen, waarop aanvoerder Gonalons schitterde door absentie.

"Er was veel discussie in januari en ik zei toen dat alles in de zomer opgelost zou zijn", reageert de zesvoudig Frans international tegenover RMC Sport. "Ik wilde eerst het seizoen afmaken. Op dit moment is het niet goed om over een transfer te praten. Eerst de competitie volbrengen, dan zien we wel verder."

De Italiaanse krant Tuttosport gaat een stapje verder en weet al te melden dat Napoli-president Aurelio De Laurentiis aan goede vrienden verteld heeft dat hij de eerste versterking voor volgend seizoen binnen heeft. Hoewel hij geen naam noemde, moet het volgens het medium Gonalons zijn.