'FC Barcelona leeft op en ontneemt Real Madrid kans op 'treble''
Catalaanse club 'verrassende' favoriet in Spaanse bekerfinale

'FC Barcelona leeft op en ontneemt Real Madrid kans op 'treble''

15-04-2014 11:06
2

FC Barcelona legt woensdag beslag op de Spaanse beker. Volgens bookmaker Unibet is de Catalaanse club in de finale van de Copa del Rey te sterk voor Real Madrid.

Barça en Real nemen het woensdag in Valencia tegen elkaar op; voor de eindstrijd is FC Barcelona licht favoriet (2.50). De bookmaker verwacht dat Barça, ondanks de mindere resultaten van de laatste weken, Real (2.75) de kans op het winnen van de 'treble' ontneemt. De Madrilenen moeten zich na woensdag richten op de strijd om de Spaanse landstitel en de Champions League.

Wil Real Madrid zich tot kampioen van Spanje laten kronen, dan moet het wel eerst afrekenen met Atlético Madrid. De stadsgenoot gaat met nog vijf wedstrijden te spelen aan kop in de Primera División en is in de ogen van Unibet zelfs favoriet voor het winnen van de Spaanse titelstrijd (2.20). Real Madrid volgt op drie punten van Atlético, een Koninklijke-landstitel levert bij Unibet 2.30 keer de inzet op.

Rondom de wedstrijden in Spanje biedt Unibet een veelvoud aan weddenschappen aan. Tevens is het mogelijk om live in te zetten. Ook een gokje wagen? Schrijf je dan nu in bij Unibet en ontvang direct een bonus tot vijftig euro!