Veltman: Je kunt het ook minder knap noemen van PSV
"In de kleedkamer hing een sfeer van: jammer, vanavond geen kampioensfeestje''

Veltman: "Je kunt het ook minder knap noemen van PSV"

14-04-2014 07:02
14

Frank de Boer was er zondag niet rouwig om dat Ajax nog geen kampioensfeestje kon vieren, maar de spelers waren wel licht teleurgesteld. Door de overwinning van Feyenoord moeten zij nog minimaal twee weken wachten.

"In de kleedkamer hing na afloop een sfeer van: jammer, vanavond geen kampioensfeestje'', zegt Joël Veltman tegen NUsport. Na de bekerfinale tegen PEC Zwolle spelen de Amsterdammers nog tegen Heracles Almelo en NEC. De voorsprong op Feyenoord is zes punten en het doelsaldo is eveneens veel beter (+41 om +32). "Dit kunnen we niet meer weggeven. Hopelijk komen er twee mooie weken aan."

De verdediger was tijdens het duel met ADO Den Haag niet echt met het duel in Eindhoven bezig. "Ik wist dat Feyenoord bij rust met 1-0 voor stond, maar verder had ik er totaal geen behoefte aan me met dat duel bezig te houden. Toen wij klaar waren hoorde ik dat het daar 2-0 geworden was. Of ik het knap vind van Feyenoord? Je kunt het ook minder knap noemen van PSV, dat toch ook nog ergens om speelde..."