De Boer: Vijftig procent kans dat we vandaag kampioen worden
Ajax-trainer gaat uit van overwinning Feyenoord bij PSV

De Boer: "Vijftig procent kans dat we vandaag kampioen worden"

13-04-2014 16:34
1

Frank de Boer gaat er niet vanuit dat Ajax zich zondagavond rond 18:30 al kampioen mag noemen. De Amsterdammers moeten een beter resultaat halen dan Feyenoord, dat tegen PSV speelt.

ADO Den Haag, dat al negen wedstrijd op rij ongeslagen is, komt op bezoek in de Arena. "Ik schat de kans dat we vandaag kampioen worden op vijftig of zestig procent", vertelt De Boer aan FOX Sports. "Feyenoord is in goeden doen, dus ik zie ze wel winnen in Eindhoven."

Wedden

Meer odds

Van extra spanning bij de spelers was volgens de Ajax-trainer weinig te merken. "Na de bespreking ben ik ook niet veel meer in de kleedkamer. Maar ik merkte niet dat er een andere sfeer hing dan normaal", vervolgt De Boer, die niet over Niklas Moisander kan beschikken. "Het is jammer dat Niklas niet kan meedoen. Hij zat in een goede fase. Maar Stefano Denswil is een goede vervanger."

"Of ik op de hoogte wordt gehouden van de tussenstand in Eindhoven? Nee, maar dat zal wel via het publiek gaan. Ik ben vooral bezig met onze eigen wedstrijd. We moeten gewoon drie punten halen vandaag."