De Boer: Kan me goed voorstellen dat Feyenoord feestje wil verstoren
Coach rekent zich niet rijk en kijkt alleen naar ADO

De Boer: "Kan me goed voorstellen dat Feyenoord feestje wil verstoren"

11-04-2014 13:35
9

Frank de Boer kijkt zondag alleen naar de wedstrijd van Ajax tegen ADO Den Haag. Met de tussenstand van PSV-Feyenoord zal hij niet bezig zijn.

Dat zei De Boer vrijdag op het wekelijkse perspraatje. "Het enige waar wij invloed op hebben is dat we drie punten moeten pakken tegen ADO Den Haag. Daarna moeten we afwachten", aldus De Boer. "Maar ik kan begrijpen dat Feyenoord er alles aan doet om ons feestje te verstoren en de winst bij PSV veilig te stellen voor plaats twee."

Wedden

Meer odds

"Feyenoord heeft een goede periode, het is een degelijk team met goede spelers. Als ze in vorm zijn, zijn ze moeilijk te verslaan. Dat blijkt ook wel, anders sta je niet op de tweede plaats. Ik denk niet dat ze nog veel punten gaan verliezen. Maar de enige die het ons nog lastig kan maken zijn wijzelf", aldus De Boer.

"Wij moeten zondag een goede wedstrijd tegen ADO spelen en het publiek in de Arena vermaken, als dat mogelijk is. Maar ADO zit in een goede periode. Het is niet zomaar gezegd dat we even van ADO winnen, daar hebben we alle aandacht voor nodig. En wat er op de andere velden gebeurt….daar zijn andere mensen mee bezig."

Moisander en Serero
Het is nog niet duidelijk of Niklas Moisander en Thulani Serero inzetbaar zijn. Beide spelers trainden vrijdag voluit mee met de selectie. "We moeten de reactie daarop zaterdag afwachten. We hebben nog een dag. Dan beslissen we of ze erbij zitten." Ruben Ligeon is waarschijnlijk de vervanger van de geschorste Ricardo van Rhijn. "De wedstrijden die hij in het eerste heeft gespeeld heeft hij het goed gedaan. Tegen Feyenoord was hij hét gevaar van de wedstrijd met een fantastische voorzet op Kolbeinn. Ik heb heel veel vertrouwen in Ruben. Hij zal het moeten laten zien zondag."