Frimpong extatisch: 'Heel speciaal om Roma te verslaan, ze praatten veel vooraf'

Frimpong extatisch: 'Heel speciaal om Roma te verslaan, ze praatten veel vooraf'

10 mei - 07:05
23

Jeremie Frimpong komt woorden tekort voor de manier waarop Bayer Leverkusen zich donderdagavond terugknokte (2-2) tegen AS Roma. De onverslaanbare Duitsers kregen de hele wedstrijd veel kansen, maar sloegen pas heel laat twee keer toe. Daardoor plaatste het zich voor de finale van de Europa League

"We hebben het weer gedaan, dit is de beste tot nu toe", doelt een lachende Frimpong voor de camera van TNT Sports op de grote hoeveelheid comebacks die Leverkusen dit seizoen al produceerde. "Je hebt zelf kunnen zien hoe intensief het was op het veld. Het is het beste gevoel. We hebben heel diep moeten gaan, ook omdat het een hele moeilijke wedstrijd was. Dat krijg je als je een halve finale speelt tegen een top team. Zij krijgen twee penalty's die ik niet begrijp, maar het is zoals het is. Wij waren vandaag de betere ploeg en het beste team vandaag heeft gewonnen."

Dat Leverkusen zó diep moest gaan, was volgens Frimpong eigenlijk helemaal niet nodig, gezien de grote hoeveelheid kansen. "Niets ging erin, ik had ook nog een grote kans. Maar dit seizoen zijn we gewoon fenomenaal. Je kans ons nooit uitsluiten. We verdienden deze overwinning. Het is de band die we met elkaar hebben. Iedereen weet dat we gewoon weer moeten gaan zodra we een tegengoal krijgen, ongelooflijk. Het is een heel special gevoel, vooral om Roma te verslaan, ze waren vooraf veel aan het praten."