Perez en Van Hooijdonk oneens over Oranjeklant: 'Ik vind hem wél getalenteerd'

Perez en Van Hooijdonk oneens over Oranjeklant: 'Ik vind hem wél getalenteerd'

9 mei - 23:58 Laatste update: 10 mei - 00:02
37

Teun Koopmeiners wist zich op donderdagavond te plaatsen voor de finale van de Europa League. Kenneth Perez noemt Koopmeiners bij Studio Europa als voorbeeld van een speler die het zonder al te veel talent ver weet te schoppen. Pierre van Hooijdonk kan zich echter niet vinden in die mening.

"Hij is iemand die op het veld wel echt speelt met zijn hersenen en daarbij ook nog een heel goed linkerbeen heeft getraind, waardoor hij gevaarlijk kan zijn voor afstand", vangt Perez aan. "Dit is toch ook wel een voorbeeld als speler van hoe je niet supergetalenteerd hoeft te zijn om een mooie carrière te hebben."

Van Hooijdonk is het niet met zijn tafelgenoot eens. "Ik vind hem wel getalenteerd. Als middenvelder heeft hij andere capaciteiten dan de sexy voetballers die meestal voorin staan. Maar ik vind dat hij wel heel veel eigenschappen heeft die een goede middenvelder hoort te hebben."

"Ik denk dat hij heel veel heeft moeten trainen, hij kan het niet op zijn talent", stelt Perez. "Zijn talent ís zijn inzicht en zijn overzicht, en zijn spelinzicht", reageert Van Hooijdonk.

Bekijk hieronder de nieuwste #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV: