Enrique kan uitschakeling PSG moeilijk verkroppen: 'Voetbal is soms zo oneerlijk'

Enrique kan uitschakeling PSG moeilijk verkroppen: 'Voetbal is soms zo oneerlijk'

8 mei - 06:55
36

Luis Enrique vindt dat niet Borussia Dortmund, maar Paris Saint-Germain zich had moeten plaatsen voor de finale van de Champions League. De trainer van de Franse topclub zag vanaf de bank hoe zijn ploeg in de tweede helft keer op keer het houtwerk raakte.

"Ja, het was een zware avond", vertelt een zichtbaar teleurgestelde Enrique na afloop van de 0-2 nederlaag voor de camera van TNT Sports. "Het was een echte strijd, maar ik denk wel wat wij het verdienden om te winnen. We hebben dertig keer geschoten en hebben de paal zes keer geraakt. Voetbal is soms zó oneerlijk."

De 54-jarige Spaanse oefenmeester is gefrustreerd om het feit dat zijn ploeg er niet in is geslaagd om Dortmund pijn te doen, maar wenst de Duitsers wel het allerbeste op Wembley. "Mijn felicitaties voor hun. Het is een goed team en ze hebben het goed gedaan. Ik hoop dat ze de finale winnen."

Real Madrid of Bayern München is daarin de tegenstander. Dat ticket wordt woensdagavond vergeven. De aftrap van dat duel is om 21.00 uur.