Ten Hag kijkt uit naar nieuwe rivaliteit met Slot: 'Pakken die handschoen weer op'

Ten Hag kijkt uit naar nieuwe rivaliteit met Slot: 'Pakken die handschoen weer op'

5 mei - 09:47 Laatste update: 13:07
29

Erik ten Hag is enthousiast over de (zeer waarschijnlijke) komst van Arne Slot naar Liverpool. De manager van Manchester United geeft hoog op van zijn Nederlandse collega, vanaf volgend seizoen weer zijn rivaal. 

Het nieuws is bekend. Slot staat op het punt om Feyenoord in te ruilen voor Liverpool. "Het is geweldig voor hem", vertelt Ten Hag in gesprek met Viaplay. "Het is een bevestiging van zijn kwaliteiten en het is erkenning als je wordt gevraagd voor de Premier League, bij een club als Liverpool, die een geweldige historie heeft, zowel lang geleden als kort geleden."

Wedden

Meer odds

Ten Hag is weliswaar manager van aartsrivaal United, maar ook Liverpool vindt hij mooi. "Je gaat naar een geweldige club met een geweldige fanbase. Het is een geweldige erkenning voor Arne, en uiteindelijk ook heel goed voor het Nederlands voetbal en het Nederlands trainersgilde. Ik ben heel blij voor hem."

Ten Hag stond als trainer van Ajax al een aantal keer tegenover Slot en Feyenoord. "Wij zijn rivalen hier", blikt hij alvast vooruit. "Dat waren we natuurlijk al toen hij bij Feyenoord was, dus die handschoen gaan we volgende keer weer opnemen. Het waren altijd geweldige duels met Feyenoord, dus ik kijk ernaar uit."