'Twee Premier League-clubs strijden om komst Sarri: meerdere kapers op kust'

'Twee Premier League-clubs strijden om komst Sarri: meerdere kapers op kust'

30 april - 16:12 Laatste update: 16:18
8

Nog geen twee maanden na zijn vertrek bij SS Lazio, kan Maurizio Sarri zich alweer opmaken voor een terugkeer in de Premier League. Althans dat meldt het Italiaanse Tutto Mercato. De oefenmeester zou al een voorstel ontvangen hebben van Newcastle United, maar ook West Ham United mengt zich in de strijd.

Football Italia meldt dat Fiorentina, Torino, AC Milan én een terugkeer bij Napoli komende zomer tot de opties van Sarri zouden behoren. Tutto Mercato doet er echter nog een schepje bovenop en schrijft dat de toekomst van de Italiaan weleens in Engeland zou kunnen liggen. Newcastle United wil de trainer de vervanger van Eddie Howe maken, en met een lucratief aanbod het eveneens geïnteresseerde West Ham United aftroeven. Sarri kent volgens het medium zelf nog twijfels. Het project van de clubeigenaren zou hem wel aanspreken.

Wedden

Meer odds

Sarri stond tussen 2015 en 2018 onder contract bij Napoli. Chelsea haalde hem vervolgens naar Engeland, maar na één seizoen zat zijn Engelse avontuur er alweer op. Na één seizoen voor Juventus gewerkt te hebben, trok Sarri naar SS Lazio. In maart leverde hij vlak voor het einde van zijn derde seizoen zijn contract echter in, waardoor de Italiaan momenteel clubloos is. In de zomer zou hij weer aan de slag kunnen.