'Ajax doet Potter tweede bod, naar verwachting wordt er een deal gesloten'

'Ajax doet Potter tweede bod, naar verwachting wordt er een deal gesloten'

30 april - 12:33 Laatste update: 12:51
206

Ajax heeft Graham Potter een tweede aanbieding gedaan, nadat de Engelsman het eerste aanbod van tafel veegde. Dat meldt Sam C Reports, een Twitteraar die als eerste berichtte over de onderhandelingen tussen Ajax en Potter en de terugkeer van Kroes.

Naar verluidt wordt er verwacht dat er een deal wordt gesloten. De financiële zaken zouden al zijn afgerond, maar de struikelblokken in de deal hebben te maken met Potters verantwoordelijkheden binnen het wervingsproces van nieuwe spelers. 

Wedden

Meer odds

Ajax zou hebben gecommuniceerd dat ze bereid zijn deze voorwaarden te accepteren. Potter zal dan een leidinggevende rol binnen Ajax krijgen, waarbij Kroes en Potter samen een tandem vormen binnen het transferproces. 

Dinsdagochtend kwam het Algemeen Dagblad nog met het nieuws dat Potter door een groot verschil in vraag en aanbod niet de nieuwe trainer van leek Ajax te worden. De Amsterdammers neigen volgens de Nederlandse krant steeds meer naar Francesco Farioli, terwijl de naam van Erik ten Hag 'nagenoeg is doorgestreept'. Dit verhaal krijgt nu dus weer een nieuwe wending.