Feyenoord-link bereikt Nijmegen: 'Of ik spijt heb van m'n contractverlenging? Nee'

Feyenoord-link bereikt Nijmegen: 'Of ik spijt heb van m'n contractverlenging? Nee'

28 april - 15:57
27

Rogier Meijer heeft geen spijt van zijn contractverlenging bij NEC, ondanks dat het Algemeen Dagblad hem recent naar voren schoof als potentiële trainerskandidaat voor Feyenoord. Meijer wil zich daar ook niet uitgebreid over uitlaten.

Volgens het AD wordt Meijer door de huidige technische staf van Feyenoord gezien als 'één van de meest tactisch geschoolde trainers in de Eredivisie'. Daardoor ziet de ochtendkrant een potentiële opvolger voor de naar Liverpool vertrekkende Arne Slot in hem. Meijer wordt daarmee geconfronteerd na de nederlaag van NEC tegen AZ (0-3): heeft de oefenmeester al spijt van zijn verlenging in Nijmegen? "Nee", luidt het duidelijke antwoord van Meijer voor de camera van ESPN.

"Voor de rest kan ik er ook niets over zeggen, want ik heb er zelf helemaal niks mee te maken. Of ik het gehoord en gelezen heb? Ja, maar nogmaals: ik kan er helemaal niks aan doen, want ik heb er zelf niets mee te maken", gaat Meijer verder. "Alles wat je daarover zegt is altijd te veel, denk ik."

Meijer zegt ook te balen van de verliespartij tegen AZ. NEC verzuimt daardoor over Ajax heen te gaan op de ranglijst, maar Meijer geeft zich nog niet gewonnen in de strijd om de vijfde plek. "Alles kan nog. En pas als het niet meer kan, dan zullen we het opgeven. Maar we zullen wedstrijden moeten winnen en dat hebben we vandaag niet gedaan."