PSV-baas Brands aan tand gevoeld over NEC-uitblinker: 'Interessante speler'

PSV-baas Brands aan tand gevoeld over NEC-uitblinker: 'Interessante speler'

28 april - 11:01
84

PSV wil zich deze zomer versterken met een rechter centrale verdediger. Dat bevestigt Marcel Brands. Volgens de algemeen directeur is NEC-uitblinker Philippe Sandler een interessante optie.

"Earnest Stewart doet de lijstjes, dus daar ben ik niet zo mee bezig", is Brands aanvankelijk terughoudend bij Goedemorgen Eredivisie. "Wij keken in de winter al naar een rechter centrale verdedeiger. Dat is één van de prioriteiten voor deze zomer. Dan gaan we kijken welke kandidaat daar het meest geschikt voor is."

De Eindhovenaren werden al in verband gebracht met de veelzijdige Ryan Flamingo van FC Utrecht, maar Brands ontkent niet dat Sandler ook in beeld is. "Het is een goede speler. Ik weet niet of hij het niveau bij ons aan zou kunnen, daarvoor zou hij eerst bij ons moeten spelen. Maar het is een interessante speler, dat is duidelijk."

Brands benadrukt dat PSV ondanks de zoektocht naar een nieuwe mandekker wil verlengen met André Ramalho. "Ramalho heeft een aanbieding gehad en is in gesprek met Earnest", vertelt de algemeen directeur. "We hopen dat hij bij gaat tekenen, omdat hij heel veel respect geniet in de spelersgroep. Hij is een leider, een voorbeeld voor alle spelers en een topprof. Natuurlijk is Boscagli opbouwend bijzonderder, maar Ramalho is echt een hele goede verdediger."