Update: Ajax-beul Aston Villa slaat grote slag en breekt contract open tot 2027

Update: Ajax-beul Aston Villa slaat grote slag en breekt contract open tot 2027

23 april - 15:39 Laatste update: 15:35
46

Unai Emery blijft trouw aan Aston Villa en verlengt zijn contract tot 2027. Dit meldt The Athletic dinsdagmiddag.

Emery zou vanwege het succesvolle seizoen van Villa bij meerdere clubs, waaronder Bayern München, op het trainerslijstje staan. Maar volgens het Britse medium drukt hij alle geruchten de kop in door bij de Premiere League-club te blijven. 

Wedden

Meer odds

Villa is van plan deze zomer met Emery om tafel te gaan om zijn contract nog verder te verlengen. De ambitieuze club-eigenaren Nassef Sawiris en Wes Edens zijn er zeker van dat de Spanjaard hun eigen versie kan worden van Manchester United-legende Sir Alex Ferguson.

Emery verving Steven Gerrard bij Villa in 2022 nadat hij het seizoen hiervoor de Europa League had gewonnen met Villarreal. Dit was al de vierde Europa League-titel voor Emery nadat hij het toernooi drie keer eerder had gewonnen met Sevilla. Villa staat momenteel vierde in de Premier League met zes punten voor op nummer vijf Tottenham Hotspur, de ploeg van Emery heeft wel twee wedstrijden meer gespeeld dan Spurs.

Update: Aston Villa heeft de contractverlenging van Unai Emery bevestigd. De Spaanse succesmanager blijft tot de zomer van 2027 aan bij The Villans