Snelle bevestiging: Ultee vindt halfjaar na Cambuur-exit nieuwe club in KKD

Snelle bevestiging: Ultee vindt halfjaar na Cambuur-exit nieuwe club in KKD

22 april - 21:23
16

Witte rook: Sjors Ultee is de nieuwe trainer van TOP Oss. Maandagmiddag kwam naar buiten dat de 36-jarige trainer aan de slag zou gaan in Oss en een aantal uur later komt de Brabantse club met de bevestiging.

Bij TOP Oss gaat Ultee na dit seizoen Ruud Brood opvolgen. Na Fortuna Sittard en SC Cambuur wordt TOP Oss de derde club waar de oefenmeester als eindverantwoordelijke voor de groep staat. Tot oktober vorig jaar was Ultee nog actief in Leeuwarden. Wegens tegenvallende resultaten kreeg hij daar zijn congé.

Wedden

Meer odds

"De keuze voor TOP Oss is er een die ik op gevoel én met verstand heb genomen. De gesprekken met de directie hebben me enthousiast gemaakt over de plannen en mogelijkheden voor de komende jaren", zegt Ultee op de clubsite. "De club staat voor talentonwikkeling en dat past bij mij. Ik kijk ernaar uit om de club samen met andere clubmensen verder te ontwikkelen en samen te gaan presteren."

Technisch directeur Linton Posthumus is blij met de komst van Ultee. "De keuze voor Sjors past bij onze visie om gezamenlijk te bouwen aan de toekomst en het bestaansrecht van TOP Oss. Als club willen we een toegevoegde waarde zijn voor de carrière van spelers en staf door in te zetten op individuele ontwikkeling, meer structuur aan te brengen op team-tactisch niveau en het verder realiseren van een duurzame topsportomgeving."