Opmerkelijk: Henderson revalideert bij Liverpool en traint op AXA Training Centre

Opmerkelijk: Henderson revalideert bij Liverpool en traint op AXA Training Centre

22 april - 19:47 Laatste update: 20:10
84

Opvallende berichtgeving uit Engeland, waar Jordan Henderson tijdelijk is teruggekeerd bij Liverpool. De middenvelder van Ajax, die kampt met een blessure, revalideert bij zijn voormalig broodheer.

Henderson speelde op 17 maart zijn voorlopig laatste wedstrijd voor Ajax tegen Sparta Rotterdam (2-2). Sindsdien ontbreekt hij met een spierblessure en het is nog onduidelijk wanneer hij terugkeert. Inmiddels duiken er foto's op die genomen zijn op AXA Training Centre, het trainingscomplex van Liverpool. Henderson werkt samen met zijn oud-ploeggenoten aan zijn rentree.

Volgens Engelse tabloids heeft Ajax de controleur toestemming gegeven zijn revalidatie buiten Nederland af te werken. Liverpool geeft hem de kans gebruik te maken van hun faciliteiten. Benadrukt wordt dat er geen enkele kans is dat Henderson terugkeert op Anfield. Bij Ajax ligt de 81-voudig international van Engeland nog tot medio 2026 vast.

Tijdens de interlandbreak van maart zou Henderson 'intense' één-op-één fitnesssessies hebben gehad bij de Engelse nationale ploeg. Tijdens de vriendschappelijke duels met Brazilië en België kwam hij niet in actie.