Verweij geeft update over transferzomer Ajax: 'Beuker en De Lang zijn druk bezig'

Verweij geeft update over transferzomer Ajax: 'Beuker en De Lang zijn druk bezig'

22 april - 18:52
48

Kelvin de Lang en Marijn Beuker zouden al druk bezig zijn met Ajax-transfers voor volgend seizoen, zo meldt Mike Verweij in de podcast Kick-Off van De Telegraaf. Toch merkt de journalist ook op dat er wel nog spelers verkocht moeten worden.

Door de vorige transferzomer van Sven Mislintat lijkt er weinig budget over voor de huidige window. De huidige verantwoordelijken voor het transferbeleid lijken zich daar echter niet door tegen te laten houden om alsnog versterkingen te zoeken. "Je hoort dat Kelvin de Lang en Marijn Beuker heel erg druk bezig zijn met het uitgooien van lijntjes voor de selectie van volgend seizoen, maar ze zullen ook spelers moeten verkopen."

Wedden

Meer odds

Volgens Verweij zou Beuker ook met een speciaal traject bezig zijn om spelers in de organisatie van Ajax in te laten stromen. “Beuker is een voorbereiding in elkaar aan het draaien waarbij spelers gefaseerd binnenstromen, ook door het EK.” Beuker en De Lang zullen hoofdverantwoordelijk zijn voor de aankomende transfer zomer. De heren moeten bij financieel directeur Susan Lenderink zijn voor het budget.