'Ultee maakt opvallende move en verkiest Keuken Kampioen Divisie boven buitenland'

'Ultee maakt opvallende move en verkiest Keuken Kampioen Divisie boven buitenland'

22 april - 17:36
12

Sjors Ultee gaat aan de slag als nieuwe hoofdtrainer van TOP Oss, zo meldt De Telegraaf. Bij de Brabantse club is de oefenmeester, die meerdere aanbiedingen kreeg vanuit het buitenland, de opvolger van Ruud Brood.

Volgens de ochtendkrant gaat Ultee bij TOP Oss een contract tekenen voor de komende twee jaar. De afgelopen weken hebben er onderhandelingen plaatsgevonden tussen beide partijen en inmiddels is er een overeenkomst gesloten. De Telegraaf schrijft dat Ultee 'veel vrijheid' krijgt bij de nummer zeventien van de Keuken Kampioen Divisie.

Ultee zou de afgelopen maanden ook meerdere aanbiedingen hebben gekregen van voornamelijk buitenlandse clubs. De oefenmeester zat echter niet te wachten op een buitenlands avontuur en hij bleef wachten op de juiste club. Met TOP Oss lijkt de geschikte club gevonden te zijn voor Ultee.

Op dit moment is Ruud Brood de eindverantwoordelijke bij TOP Oss, maar er is in onderling overleg besloten om deze samenwerking niet voort te zetten. Hij tekende in de zomer een éénjarig contract bij de Brabantse club en deze verbintenis wordt dus niet verlengd.