Vermoedelijke opstelling NEC: Meijer lijkt ervaring van Schöne te moeten missen

Vermoedelijke opstelling NEC: Meijer lijkt ervaring van Schöne te moeten missen

21 april - 09:24 Laatste update: 09:24
18

Rogier Meijer en NEC trappen zondag af aan de belangrijkste wedstrijd van het jaar. In de finale van de KNVB Beker lijkt de trainer van de Nijmegenaren echter niet vanaf het begin te kunnen rekenen op de ervaring van Lasse Schöne.

Op doel kan Jasper Cillessen zijn terugkeer bij NEC compleet maken met een prijs in het shirt van de Nijmegenaren. Achterin lijkt Bart van Rooij nog niet fit genoeg om de wedstrijd te starten. De defensieve linie zal dan ook gevormd worden door Brayann Pereira, Philippe Sandler, Bram Nuytinck en Calvin Verdonk. Voor laatstgenoemde is het een speciale wedstrijd, omdat hij lange tijd voor Feyenoord speelde.

Proper is het enige twijfelgeval op het middenveld. In de laatste competitiewedstrijd speelde hij een half uur nadat hij terugkwam van een blessure. Voor Meijer is Proper wel een belangrijke speler en dus is de kans groot dat hij naast Mees Hoedemakers en Tjaronn Chery op het middenveld staat. Voorin start het Japanse duo Koki Ogawa en Kodai Sano samen met Sontje Hansen.

Vermoedelijke opstelling: Cillessen; Pereira, Sandler, Nuytinck, Verdonk; Hoedemakers, Proper, Chery; Hansen, Ogawa, Sano.