'Fikse tegenvaller Feyenoord: Slot moet Wieffer mogelijk missen in bekerfinale'

'Fikse tegenvaller Feyenoord: Slot moet Wieffer mogelijk missen in bekerfinale'

20 april - 12:52 Laatste update: 21 april - 12:55
132

Feyenoord-trainer Arne Slot kan mogelijk niet beschikken over Mats Wieffer in de bekerfinale tegen NEC. De middenvelder heeft volgens 1908.nl een spierblessure opgelopen tijdens een besloten trainingssessie. 

Volgens het doorgaans goed ingevoerde 1908 heeft Wieffer de blessure woensdag opgelopen tijdens een besloten training. De middenvelder moest vroegtijdig naar binnen met spierklachten. De Oranje-international was de afgelopen dagen wel gewoon te vinden op het trainingscomplex van de Rotterdammers. Er is medisch onderzoek gedaan naar de blessure en Wieffer werkte een binnenprogramma af. Er wordt volgens 1908.nl door een enkeling zelfs gesproken van ‘een wekenlange blessure'.

Wedden

Meer odds

Opvallend genoeg liet Arne Slot op de persconferentie nog weten dat er, naast de bekende namen, geen blessuregevallen bij Feyenoord zijn richting de bekerfinale. Hoogstwaarschijnlijk wordt zondag pas écht duidelijk of Wieffer niet kan beginnen in de finale van de KNVB Beker. Mogelijk komt Feyenoord eerder met een bericht. Mocht Wieffer inderdaad het duel missen, dan is Ramiz Zerrouki de logische vervanger van de middenvelder.