Bild: Nagelsmann heeft toekomstkeuze gemaakt, deal slechts een 'formaliteit'

Bild: Nagelsmann heeft toekomstkeuze gemaakt, deal slechts een 'formaliteit'

19 april - 10:50 Laatste update: 11:05
7

Volgens het Duitse Bild blijft trainer Julian Nagelsmann de Duitse bond trouw en verlengt hij zijn contract bij de nationale ploeg tot 2026. Daarmee lijkt een sensationele terugkeer naar Bayern München van de baan. 

'Nagelsmann is akkoord met de DFB', kopt Bild vrijdagochtend. Volgens de Duitse krant zijn er nog 'enkele details' die moeten worden verduidelijkt, alvorens Nagelsmann zijn handtekening zet onder een nieuwe verbintenis. 'Volgens Bild-informatie is bondscoach Nagelsmann akkoord gegaan met de DFB' en is de deal een 'formaliteit', valt er te lezen. Het zou gaan om een contractverlenging tot het WK van 2026 in Amerika, Mexico en Canada. 

Als Nagelsmann inderdaad verlengt bij de nationale ploeg van Duitsland, kan Bayern München in ieder geval één naam van het trainerslijstje strepen. Der Rekordmeister is op zoek naar een opvolger van Thomas Tuchel en hoopte naar verluidt op een terugkeer van Nagelsmann. Volgens Bild zijn Roberto de Zerbi (Brighton & Hove Albion) en Ralf Rangnick (bondscoach Oostenrijk) voor nu de overgebleven kandidaten. 

Nagelsmann heeft sinds september 2023 de Duitse ploeg onder zijn hoede. Eerder stond de 36-jarige coach onder contract bij Bayern München, RB Leipzig en Hoffenheim. 

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal met Willie Overtoom: