Bellingham toont emotie na zege op City: 'Voor het eerst dat hij me ziet spelen'

Bellingham toont emotie na zege op City: 'Voor het eerst dat hij me ziet spelen'

18 april - 15:22
23

Jude Bellingham is trots op zijn ploeg Real Madrid, die woensdagavond de halve finale van de Champions League wist te bereiken door Manchester City uit te schakelen in de strafschoppenreeks. Ook de aanwezigheid van zijn jongere broertje maakt de ster van De Koninklijke gelukkig.

"Het is geweldig", vangt Bellingham aan, alvorens te vertellen wat de doorslag heeft gegeven. "Momenten zoals deze zijn geweldig, het hangt allemaal af van mentaliteit", aldus de Engelsman na afloop van het duel in gesprek met TNT Sports. Bellingham nam zijn verantwoordelijkheid in de strafschoppenreeks en ging achter de bal staan, met success. "Alle details moeten kloppen op deze momenten, zoals bij de penalty's, waarbij iedereen zijn hoofd koel houdt. Het was geweldig."

Niet alleen de zege zorgt voor blijdschap bij Bellingham. Ook het feit dat zijn jongere broer hem voor het eerst live in het shirt van Real Madrid kon bezichtigen, stemde de middenvelder gelukkig. "Mijn broer was hier vandaag en dat is de eerste keer dat hij mij heeft zien spelen in het shirt van Madrid. Het maakt me enorm trots."

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal met Willie Overtoom: