Ten Hag belandt in discussie bij Viaplay-interview: 'Als jij je werk zou doen...'

3 mei - 18:50
34

Erik ten Hag is tijdens een interview met Viaplay in een discussie beland met verslaggever Koen Weijland. Als laatstgenoemde doorvraagt naar een eerdere uitspraak van Ten Hag, gaat de manager van Manchester United er met gestrekt been in.

Ten Hag heeft Man United recent 'één van de meest attractieve en vermakelijke' teams uit de Premier League genoemd. Weijland wil weten waarom de United-coach dat vindt. Ten Hag reageert echter scherp op de vraag van de verslaggever. "Als jij je research zou doen, zou je bijvoorbeeld zien dat onze data op gebied van aanvallend spel... Dat we daar heel dynamisch zijn en heel veel snelheid en beweging brengen."

Als Weijland daarna vraagt wat Ten Hag precies met de term 'dynamisch' bedoelt, reageert laatstgenoemde opnieuw gepikeerd. "Dat probeer ik jou net uit te leggen. Als jij je werk zou doen, dan zou je zien dat we een team zijn dat qua sprinten en bewegen het meest attractieve en verticale team zijn in de Premier League." Nadat Ten Hag en Weijland verder discussiëren, lijken de twee het uiteindelijk enigszins met elkaar eens te worden.