Potter beschuldigd: 'Sterk het idee dat hij interesse Ajax en Feyenoord gebruikt'

Potter beschuldigd: 'Sterk het idee dat hij interesse Ajax en Feyenoord gebruikt'

3 mei - 19:25
33

Mike Verweij 'proeft' dat Graham Potter liever naar een andere club dan Ajax gaat, indien dat mogelijk is. De clubwatcher is om die reden geen voorstander van de komst van de Engelsman. Valentijn Driessen denkt dat Potter de interesse van Ajax en Feyenoord 'gebruikt'.

In de voetbalpodcast van De Telegraaf komt Potter ter sprake. Hij staat hoog op de lijst bij Ajax, terwijl ook Feyenoord gelinkt wordt aan de Engelsman. "Wat mij wel stoort aan Potter, en dat is wat je hoort en proeft: Ajax vindt hij wel oké, maar hij heeft liever wat anders", begint Verweij. "Als ik in de Ajax-leiding zat - en maak je niet druk, dat zal nooit gebeuren - dan zou ik geen trainer hoeven hebben die zegt: als er niks anders komt, wil ik wel naar Ajax."

"Ik vind dat je iemand moet nemen die heel graag naar Ajax wil komen. En anders zoek je gewoon lekker een ander, toch?", is Verweij duidelijk. Driessen verdenkt Potter zelfs van het spelen van een dubbelspel. "Ik krijg gewoon sterk het idee dat hij Ajax en Feyenoord gebruikt om Manchester United onder druk te zetten, waar hij wel gewoon heel graag heen wil. Of dat de manier is waarop je dat moet spelen..."

Bekijk #DoneDeal met Gino Bosz hieronder of luister de aflevering op Spotify!